Svuda se na kraju godine svode neki računi, šta, kako i koliko? Za Kuvarancije to znači da li ste, šta ste i koliko čitali?

Kada pogledam neku ukupnu statistiku za 2015. godinu vidim i šta i koliko ste tražili i pronašli upravo na ovom sajtu. Postoje one "sezonske" pretrage kako se menjaju godišnja doba, ali ono što je zanimljivo, to je da pileći paprikaš i pesto sos od bosiljka vode mrtvu trku oko toga šta ste više tražili i našli ovde. Takođe, u vrhu traženosti su i jeftina,kao i brza i jednostavna jela, što i nije čudo jer se i sama trudim da se uklopim u kućni budžet i da pišem recepte za jela koja mogu na brzinu spremiti kad se vratim sa posla.

Ono što je primetno u 2015. godini je da se skoro duplo povećao broj poseta sajtu preko mobilnih uređaja (48% poseta u decembru). Definitivno su "pametni" telefoni postali nešto bez čega se ne može i što se koristi uvek i na svakom mestu (a verovatno mnogi baš u autobusima na povratku kući s posla traže ideje za brz i jednostavan ručak ili večeru).

To ste tražili, a šta se najviše čitalo? Ako pogledamo samo tekstove objavljene u ovoj godini, onda su najčitaniji recepti upravo ovi:

I to je ono što kažu statistike Gugla, servera na kojem se sajt nalazi i upita i puteva kako ste do Kuvarancija stizali, a šta sam ja najviše pravila i koristila ove godine (osim već pomenutog pesta kojeg stavljam skoro pa svuda)?

Suvi paradajz!

Ove godine sam ga baš dosta osušila i koristim ga kao i pesto, gde god mi se učini da bi bilo zgodno! A definitivno moj ovogodišnji hit je suvi paradajz malo nadimljen na vatri!

 suseni dimljeni paradajz 3

Šta još reći na kraju ove godine?

Hvala vam mnogo što ste čitali moje pisanije, nadam se da ste na Kuvarancijama našli ono što ste tražili i da ćemo se družiti i dogodine. A u novoj 2016. godini, želim vam svima mnogo zdravlja i sreće, a sve ostalo ćete onda lako i sami ostvariti.

Živeli i uzdravlje!

Podelite na društvenim mrežama