fbpx

Ovaj sajt koristi kolačiće.

Ukoliko ne promenite podešavanja vašeg pregledača, to znači da se slažete. Opširnije

Prihvatam

Vidi-awards-2012 Top10exU

cuvaj hranu

Print Friendly, PDF & Email

Exit 2013.

Print Friendly, PDF & Email

Psi laju, karavani prolaze... ili prošao je još jedan Exit, Egzit ili Eksit, kako god ga zvali, radi se o istom.

Pre tri godine sam pisala o fenomenu zvanom Exit. Ovoga puta - Exit 2013. "iznutra". Ipak imam dosta godina „egzit staža" i godina života da mogu biti dovoljno objektivna u ocenjivanju. Naravno, uzmite u obzir i činjenicu da ono što interesuje jednu dvadesetogodišnjakinju ne može i ne treba da interesuje jednu „ženu u najboljim godinama" kao što sam ja.

Mladi bluzer(i)

Print Friendly, PDF & Email

Dosta dugo nisam pisala ništa na temu muzike. Previše sam se bavila kuvanjem tj. kuvarancijama, pa je krajnje vreme da nešto malo "zakuvam" i na ovu temu.

Fenomen Exit

Print Friendly, PDF & Email

izlaz

Exit jeste izlaz u svakom smislu te reči. A dešavanje u Novom Sadu pod tim imenom?

Istina je je sada daleko od onog što je predstavljao one prve nulte godine: bunt i revolt i glas i izlaz protiv ondašnjeg režima, kada su se oni odvažni (možda preteška reč ali jeste tako) usudili da kroz muziku i okupljanje uz istu, izraze neki svoj revolt, ili možda samo pronađu neki izlaz iz onog ludila i neki smisao života u ondašnoj zemlji Srbiji.

Šta se promenilo od te 2000. godine?

I svašta i ništa!

O ružnim stvarima i politici ne mogu i neću da pišem ovde! Ovaj sajt je neki moj izlaz iz svakodnevice i pišem samo o onome što volim, a u ovom slučaju pišem šta za mene predstavlja Exit!