fbpx

Psi laju, karavani prolaze... ili prošao je još jedan Exit, Egzit ili Eksit, kako god ga zvali, radi se o istom.

Pre tri godine sam pisala o fenomenu zvanom Exit. Ovoga puta - Exit 2013. "iznutra". Ipak imam dosta godina „egzit staža" i godina života da mogu biti dovoljno objektivna u ocenjivanju. Naravno, uzmite u obzir i činjenicu da ono što interesuje jednu dvadesetogodišnjakinju ne može i ne treba da interesuje jednu „ženu u najboljim godinama" kao što sam ja.

izlaz

Exit jeste izlaz u svakom smislu te reči. A dešavanje u Novom Sadu pod tim imenom?

Istina je je sada daleko od onog što je predstavljao one prve nulte godine: bunt i revolt i glas i izlaz protiv ondašnjeg režima, kada su se oni odvažni (možda preteška reč ali jeste tako) usudili da kroz muziku i okupljanje uz istu, izraze neki svoj revolt, ili možda samo pronađu neki izlaz iz onog ludila i neki smisao života u ondašnoj zemlji Srbiji.

Šta se promenilo od te 2000. godine?

I svašta i ništa!

O ružnim stvarima i politici ne mogu i neću da pišem ovde! Ovaj sajt je neki moj izlaz iz svakodnevice i pišem samo o onome što volim, a u ovom slučaju pišem šta za mene predstavlja Exit!

Dosta dugo nisam pisala ništa na temu muzike. Previše sam se bavila kuvanjem tj. kuvarancijama, pa je krajnje vreme da nešto malo "zakuvam" i na ovu temu.

Joomla SEF URLs by Artio
enfrdeitptrues

Budite sponzor Kuvarancija i dajte im krila. Omogućite da frižider postane mobilna aplikacija, a ja obećavam još bolji, lepši i napredniji sajt.

Visina donacije

Vidi-awards-2012 Top10exU  Kuvamosa  ploughman daske baner kuvarancije