fbpx

Kako napraviti fondan

uradi_samUradi sam – DIY zajednica ex-Jugoslavije

Nastao sredinom 2010. godine sajt Uradi sam je ubrzo postao vodeći tzv. DIY (Do It Yourself) blog na prostorima interent zajednice koja obuhvata područije bivše Jugoslavije. Sajt uređuje nekolicina mladih kreativaca koja je odlučila da svoje znanje podijeli sa svijetom.

 

Sajt je zamišljen kao online zajednica i otvorenog je karaktera: svi koji žele mogu da postanu članovi zajednice te da pišu i objavljuju svoje članke.

 

Novi sadržaj se piše i objavljuje svakodnevno, tako da je broj članaka već poprilično bogat i raznovrstan.

Tematske oblasti koje su obuhvaćene su široke i složene abecedno u kategorije koje prate probleme iz svakodnevnog života svakog od nas. Na ovom sajtu možete naći savjete o kući i vrtu, umjetnosti, automobilima, hrani i piću, hobijima, igrama i sl.

recept-za-fondan„Uradi sam" prati svjetske trendove iz svih oblasti. U posljednje vrijeme primjetna je povećana potražnja za terminima kao što su kreativno recikliranje, dekoracija enterijera i eksterijera ukrašavanje kolača i torti fondan masom i sl. tako da su ove teme zastupljene i na ovom sajtu.

Interent nije samo prostor za zabavu nego ako se pravilno koristi i prostor gdje ljudi mogu da usvajaju nova znanja i vještine. Autori kažu da su i sami gradeći ovaj sajt mnogo naučili i to znjanje u mnogo različitih situacija primijenili u stvarnom životu te na taj način uštedili vrijeme i novac.


Joomla SEF URLs by Artio
enfrdeitptrues

Budite sponzor Kuvarancija i dajte im krila. Omogućite da frižider postane mobilna aplikacija, a ja obećavam još bolji, lepši i napredniji sajt.

Visina donacije

cuvaj hranu